Várjuk Önt szeretettel

CÍM VÁLTOZÁS

📣📢Kedves Vendégeink!!📣📢

Újra elköltözik a Pap Izabella Láb Centrum!! 😅 SZEPTEMBERBEN 02.- től MÁR OTT TALÁLKOZUNK!! 😉😀 Egy gyönyörű, és nagyobb helyre!!💫✨🏡✨💫 Ezt mindenki imádni fogja!!🥰🤩😍

 • ✅Parkolás az üzlet körül ingyenes!
 • ✅BKV- val a megközelítés egyszerű:
  • Széll Kálmántól 17 vagy 61 villamossal Bah- csomópontig, átszállás 8E buszra, Márton Áron térnél leszáll 10 perc séta (fel fele a hegynek!) vagy
  • Széll Kálmántól 140A busz, leszáll a Dayka Gábor utcánál, átszáll az 53-as busszal Mindszenty József biboros térnél kell leszálni! (1 perc séta lefele, az üzlet jobb oldalon lesz!)
  • János Kórháztól vagy Széll Kálmántól 59 villamos végállomásig, onnan 53-as busszal Mindszenty József biboros térnél kell leszálni! (1 perc séta lefele, az üzlet jobb oldalon lesz!)
  • Kosztolányi Dezső tértől 53-as busszal Mindszenty József biboros térnél kell leszálni! (1 perc séta lefele, az üzlet jobb oldalon lesz!)
 • ✅🎦Kamerával védet terület!
 • ✅♿️Időseknek, mozgássérülteknek, babakocsisoknak a közlekedés tökéletes!
 • ✅Váró rész kényelmes!
 • ✅Európai színvonalnak megfelelünk!
 • ✅Az üzlet egyszerűen pazar!!
 • ✅Hóvirág klub egészségházban vannak más szolgáltatások is!Pl.: ✳️Fodrászat, ✳️Kozmetika, ✳️Baba úszás, ✳️Baba masszázs

‼️‼️Figyelem‼️‼️ Az üzlet nincs messze kocsival, se a Zugligeti Klinikától, se a Csörsz utcától!! Farkasréti temető mellett vagyunk!! Sasadi út folytatása fel a hegynek!! (bal oldalra esik az üzlet!)

🥰VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL🥰

🏡Cím: 1121. Budapest. Hóvirág út 42. (Hóvirág Klub) Telefonszám: 06307437428 Email: papizaaniko@gmail.com

👣Pap Izabella Láb Centrum tulajdonosai: Pap Izabella Anikó & Pap Arnold Norbert és a csapatunk.

Kedves Vendégeink!!

Októbertől megnyit pesti üzletünk is!🥰 További információk
Oktatásokat szervezünk különbözó gyakorlati és elméleti témakörökben. (Részletekért kattintson a képre.)

FONTOS!!!

Időpont egyeztetési szándékukat és kérdéseiket kérjük telefonon jelezzék hétfőtől péntekig 9:00-20:00 óra között. Ha pillanatnyilag nem ér el minket vissza fogjuk hívni!

06 30 743 7428

Pap Izabella Láb Centrumába, várjuk azokat a kedves vendégeket, akik kényeztetésre, szépülésre vágynak, illetve problémás a lábuk, és segítségre szorúlnak! Nálunk mindenki megtalálja a megfelelő szakembert, illetve orvosok felügyelete mellett, összedolgozásával, ajánlásával dolgozunk!

Fizetni jelenleg csak készpénzzel lehetsésges!

Fogyasztói vélemény tanusítvány 2018
Fogyasztói vélemény tanusítvány GOLD 2018
Fogyasztói vélemény tanusítvány 2019
Szakértelem
Elkötelezettség
Szeretet

Rólunk mondták

Szolgáltatásaink

Várunk minden kedves vendéget, akik kényeztetésre, szépülésre vágynak, illetve problémás a lábuk, és segítségre szorúlnak!
Esztétika pedikűr
Az esztétikai pedikűr az egészséges szép láb szakszerű ápolását jelenti. A pedikűrös rövidíti és formázza a láb körmeit, a vendég igényei szerint díszíti azokat. A láb bőréről bőrradírral, vizes pedikűr géppel vagy kémiai hámlasztással eltávolítja a minimális elhalt hámréteget. A kezelés végén kényeztető masszírozással ápolja a láb bőrét. A rendszeres esztétikai pedikűrrel időben észre vehetők a láb kialakulóban lévő ortopédiai deformitásai.
Gyógypedikűr
A vendég lábán a különböző ortopédiai elváltozások miatt kisebb-nagyobb bőrkeményedések, bőrkérgesedések, tyúkszemek alakulnak ki. Ezeket a bőrkeményedéseket hagyományos kézi pedikűrszerszámokkal vagy spray system technikával működő pedikűr géppel vagy azok kombinált használatával megfelelő mennyiségben eltávolítja. Az ortopédiai elváltozások miatt, mechanikai sérülések miatt a körmökön is elváltozások alakulhatnak ki. A fájdalmas benőtt köröm, a gombás köröm, kezelése a gyógypedikűrös feladata, aki számos megoldást tud elvégezni, hogy azok a körmök ismét egészségesek legyenek. A deformált, beteg körmöket és a körmök környékén lévő bőrt hagyományos kézi pedikűr szerszámokkal, speciális pedikűr szerszámokkal és a vizes pedikűr géppel a pedikűrös szakszerűen kezei. A pedikűr befejezése ként a bőr típusnak megfelelő lábápoló krémmel ápolja, megfelelő módon kényezteti a deformált lábat. A gyógypedikűrös elméleti tudásának köszönhető, hogy felismeri azokat az elváltozásokat melyekkel szakorvoshoz kell fordulni. Az időben diagnosztizált és kezelt lábakon elkerülhető a trombózis, a fekély, a láb amputáció.
Gyógyító pedikűr
A belgyógyászati betegségek sajnos a láb bőrt és a láb körmöket sem kímélik. Az ortopédiai elváltozások is nagy megpróbáltatást okoznak a beteg lábaknak. Az érszűkület és a diabétesz egyre több ember problémája a világon minden civilizált társadalomban. Ezen betegségben szenvedő emberek lábát csak vizes pedikűr géppel, speciális diabétesz pedikűr szerszámokkal és speciális diabétesz láb köröm csípővel lehet pedikűrözni. Az elméleti és gyakorlati tudás hiánya, a nem megfelelő pedikűrös szerszámok és a nem megfelelő lábápoló anyagok használata sajnos láb elvesztéshez vezethet.
Budán házhoz megy
Időseknek, mozgássérülteknek
Pap Anita Gabriella
Gyógy,- Gyógyító pedikűrös
0630/6877818
Szépülésre vágyók
Gyógyulni vágyók

Csapatunk

Ismerkedjen meg csapatunkkal.
Pap Izabella Anikó
Pap Izabella Anikó

Pap Izabella Láb Centrum megalkotója, tulajdonosa

Pedikűr Mester, - Szakoktató, Gyógy-, és Gyógyító Pedikűrös,   CND Shellac Trainer  .

Zadunajszki Judit
Zadunajszki Judit

Alkalmazott

Gyógy-, és Gyógyító Pedikűrös, Esztétika Pedikűrös, azon belűl a díszítések, és Spa- kényeztetések pedikűrösök gyöngye

  Pap Zsófia Petra
  Pap Zsófia Petra

  Gyógy,- Esztétika Pedikűrös, azon belűl a díszítések, és Spa- kényeztetések pedikűrösök gyöngye

   Kapcsolat

   Budai üzletünk:1121. Budapest. Hóvirág út 42. (Hóvirág Klub)
   Pesti üzletünk:1082 Budapest, Futó u. 48-50, 3.emelet. Liftből balra (Corvin Wellness)
   Nyitvatartás
   Hétfő 9:00–20:00
   Kedd 9:00–20:00
   Szerda 9:00–20:00
   Csütörtök 9:00–20:00
   Péntek 9:00–20:00
   Szombat Zárva
   Vasárnap Zárva

   Elérhetőségek
   Címünk
   Budai üzlet: 1121 Budapest, Hóvirág út 42. (Hóvirág Klub) Pesti üzlet: 1082 Budapest, Futó u. 48-50, 3.emelet. Liftből balra (Corvin Wellness)
   Egyébb elérhetőségeink
   E-mail: info@labcentrum.hu Telefon: Budai üzlet:0630/ 7437428 Pesti üzlet: 0670 / 6098011

   Top