A műszempilla roncsolja a saját szempillákat?

Nagyon fontos, hogy olyan szakembert válasszunk, aki megfelelően képzett és minőségi anyagokkal dolgozik, akkor nem lesz baja a saját pilláknak.


Miért kell töltésre járni?

A szempilláink mindig cserélődnek és csak olyan szálakra rakhatunk műszempillát amelyek közép vagy a végső fázisban vannak. A baba pillára sosem rakunk műpillát. Ezért amint kihullik a végső fázisban lévő pillaszál, töltésnél az újonnan megerősödött pillaszálra applikálunk.


Érheti víz a műszempillát?

24 óra elteltével igen, sőt kötelezően tisztítani kell. A pillák alapos tisztítása (a tisztítás nem dörzsölést jelent, hanem szempilla samponos mosást) nagyon fontos, hiszen a szempillák eredeti rendeltetése, a szem megvédése a portól, kosztól. Ebből következik, ha több a pilla nagyobb port fog fel. A tisztítás nem csökkenti, hanem növeli a műszempilla élettartamát. (Szempilla tisztítás menete az ápolási tanácsoknál olvasható.)


Bárki viselhet műszempillát?

Igen, viszont mindenkinek eltér a saját szempilla állományának hossza, mérete, vastagsága, minősége. Így előfordul, hogy az egyik vendégnek 5D szettel lehet ugyanazt a kívánt hatást elérni, mint másnak 2D szettel.


Akármilyen hosszú lehet a műszempilla?

Nem, „hozott anyagból dolgozunk”. Maximum 2mm-el lehet hosszabb a műpilla, mint a saját pilla. A pillasor íven és a formáján viszont lehet változtatni.


Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki nem szeretne foglalkozni a szempillaspirálozással, sminkeléssel és folyamatos igéző tekintetre vágyik.
A műpillával látványosan ki lehet emelni a szemet ezért különösen ajánlott azoknak a vendégeknek akiknek mélyen, távol vagy közel ülő a szemük van. A szemüveget viselő vendégek is bátran viselhetnek műszempillát, a göndörebb pillaszálak nem fognak hozzáérni a szemüveg lencséjéhez.
Minden vendégnek a saját szemformájához személyre szabott stílust alakítunk ki, valamint attól függően, hogy természetesebb vagy feltűnőbb pillát szeretne. A Klasszikus és a Volume műszempillák közül mindenki megtalálja a magához illőt.


Kapcsolódó témák
Top