A Shellac egy egyedülálló fejlesztés és utánozhatatlan minőségű hipoallergén UV zselélakk, mely egyesíti a körömlakkozást egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában! 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes. A Shellac-kal a legtürelmetlenebb vendéged is elégedett, hiszen a száradási ideje nulla.

Nincs reszelés! Nem szükséges a természetes körmök felületének megreszelése.

Reszelés nélkül leoldó, batyuban maximum 10 perc alatt eltávolítjuk a Shellac-ot.

Használatával kagylóhéj keménységű, csodálatosan fényes és hihetetlenül tartós körmöket kapunk akár 14 napig!

A Layering rétegezési technikával az önállóan kifejlesztett színekből új színeket hozhatunk létre.

Hogyan készül a Shellackozás?

A Shellac elkészítése a természetes körmök előkészítésével kezdődik. Itt formázzuk meg a körmödet, és alakítjuk ki a természetes köröm adta lehetőségeken belül a végleges formát.

A lakkozás előtt a körmöt zsírtalanítjuk és a megfelelő anyagokkal előkészítjük.

A Shellac tulajdonképpen 4 réteg lakként kerül felvitelre a természetes körömre. Egy alap és egy fedő réteg közé kerül két réteg szín, a rétegek felvitele között pedig UV lámpában köttetjük a lakkot. Utolsó lépésként fixáló folyadékkal fixáljuk, majd elvégezzük a körömbőr ápolását, kérés szerint a kezek hidratáló ápolását is.

Mit várhatok a Shellactól? Kinek ajánlott?

A Shellac egy 14 napig tartós körömlakk. Mivel vékony rétegben alkalmazható a természetes körömlemezen, ezért szakmai kifejezéssel ez a technika nem alkalmas a köröm modellezésére. Más néven a köröm nem hosszabbítható meg, a köröm alakja csupán a köröm szabad szélén alakítható ki, ugyanúgy, mint a természetes körmök esetében.

Top