A márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm és lábápoló szalonmárkájaként. Napjainkra már a Cuccio Naturalé termékei a világ élmezőnyében helyezkednek el, folyamatos innovatív termékfejlesztés jellemzi a vendégek és a szakemberek örömére, hiszen termék újdonságaival újabbnál újabb lehetőségeket nyitnak meg a csodálatos SPA élmény megvalósításában. Legfőbb küldetésük, hogy növeljék a szépségiparban a szakértelmet, valamint feladatuk, hogy magas minőségű és kiváló értékű termékek segítségével a szakemberek hozzásegítsenek egy jobb életszínvonal kialakításához.

A Cuccio Naturalé SPA készítményekkel megvalósítható a kéz, a láb és a test bőrének luxuskényeztetése úgy, hogy közben a készítményekben található antioxidánsok és vitaminok gondoskodnak a bőr hidratálásáról és táplálásáról. Az áztatástól a mélyhidratáló pakolásig, a nappali és az esti bőrápoláson túl a szépségszalonokban történő alkalmazásig minden megtalálható a SPA termékek között.

Szicília csodálatos szigetén termett egzotikus gyümölcsökből fejlesztették ki a bőrápoló és kényeztető készítményeket, amelyek rengeteg napfényt, vitamint és a bőr számára fontos antioxidánsokat tartalmaznak. A külső ápolásról a gyümölcsökben található vitaminok, antioxidánsok gondoskodnak, a belső harmóniáról pedig a készítmények kellemes illata. Minden hatóanyag más és más bőrtípus ápolására való.

Top